פתגם עתיק טוען, שאוכל מבשלים באהבה, או שלא מבשלים.
אצל מוט’יס זה הרבה מעבר לפתגם. זוהי דרך חיים.
את מוט’יס ייסד בשנת 2010, מוטי קליין ז”ל, איש החזון והמעש, רב הפעלים, ומעל הכל – איש חסד שכל כולו לב ונתינה.
מוט’יס, היה עבורו מקום של יצירתיות, פינוק ונתינה, כשהוא מפנה את כל כישוריו ומשאביו על מנת להפוך כל מנה למושלמת, להעניק לכל סועד את התחושה הטובה ביותר, כאילו כל החנות לא קיימת אלא בשביל הסועד העומד זה עתה מול הדלפק.
וכמי שמבשלים באהבה, יצאו מוטי וצוות המטבח המובחר, לא אחת למסעות שורשים אחר מנות ומטעמים עם אוריינטציות עדתיות, כשהמוטו המנחה את צוות המטבח הוא: לא מבשלים מנה, שלא מכירים אותה ואת מוצאה, את טעמה המקורי ואת כוונת יוצר המנה.
כך התחקו במוט’יס אחר מטעמים מזרח אירופאיים אצל הבאבקות בערבות אוקריינא כמו בבודפשט שבהונגריה, הכל על מנת להגיע לטעם האותנטי המושלם של האוכל היהודי והביתי המוגש במוט’יס.
כיום, מציגה מוט’יס בהנהלת שלומי אשר, רשת של בתי אוכל יהודי עם מטעמים ומעדנים שמכבדים את טועמיה, במקביל למחלקת האירועים והמזון התעשייתי למוסדות וארגונים.
מוט’יס – המקום שלך לאוכל יהודי אותנטי.